Ποιοι είμαστε

To γραφείο ταξιδίων CD Travel δημιουργήθηκε από το μεράκι και την αγάπη των ιδρυτών του, για τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, πρωταρχική μας επιθυμία ήταν και είναι να καθιερώσουμε στη συνείδηση όλων ότι το ταξίδι είναι τρόπος ζωής και όχι μια εμπειρία που τη ζούμε περιστασιακά. Μέσα από τα ταξίδια διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και αποκτούμε εμπειρίες ζωής, οι οποίες μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας.

Η αποστολή μας

Πρωταρχικός μας στοχος  είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης και υπηρεσίων σε συνδιασμό στις πλεον οικονομικές τιμες.

Καθημερινή προσπάθεια είναι να  σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους πελάτες μας με στόχο μια εγρήγορση των αισθήσεων και την κουλτούρα περιήγησης, πέρα απο τα όρια του συμβατικού τουρισμού.

Το γραφείο τουρισμού CD Travel προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από επιλογές σε ταξίδιωτικούς προορισμούς. Ταξίδια φτιαγμένα για οικογένειες με παιδιά, ταξίδια  συναρπαστικά και εξωτικά για ζευγάρια η μεμονωμένους εκδρομείς, εκδρομές για συνταξιούχους και ανθρώπους που θέλουν ηρεμία και χαλάρωση. Ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς σχεδιασμένα για αγορές και καλοπέραση. Ταξίδια επικεντρωμένα σε πολλά πολιτισμικά η αθλητικά δρώμενα.

Ταξίδια στην Ελλάδα

CD Travel

Οδικά, Αεροπορικά και Fly&Drive ταξίδια για κάθε τουριστικό προορισμό στη χώρα μας, καλοκαιρινό ή χειμερινό.

Ταξίδια στο Εξωτερικό

CD Travel

Οδικά, Αεροπορικά και Fly&Drive ταξίδια για κάθε τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό, καλοκαιρινό ή χειμερινό.

VIP Μετακινήσεις

CD Travel

Απολαύστε άμεση εξυπηρέτηση, ασφάλεια, συνέπεια, άνεση και διακριτικότητα σε κάθε σας μετακίνηση.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

CD Travel

Επιλέξτε το όχημα που σας ταιριάζει από το στόλο μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς με την εγγύηση της CD Travel.

"Περιηγηθείτε στον ιστοχώρο μας και βρείτε ποίες εκδρομές η ταξίδια σας ταιριάζούν. Σίγουρα υπάρχει ένα ταξίδι φτιαγμένο για εσάς. Σας περιμένουμε!"

Ταξιδέψτε μαζί μας!